De Spaanse taal leren? Het kan met een cursus in Breda

Spaans leren waarbij er nog echt tijd is om u op een professionele manier te begeleiden waardoor u snel de taal machtig bent in woord en geschrift? EBC Taleninstituut geeft Spaanse lessen in Bergen op Zoom, dus vlakbij Breda. Kennis van de Spaanse taal is zowel handig in de zakelijke wereld als in de privésfeer. Wie wil er nu niet in vloeiend Spaans tijdens een vakantie gerechten bestellen van de menukaart en volledig begrijpen wat de uitleg over de plaatselijke lekkernijen is? U maakt hiermee niet alleen indruk op uw tafelgenoten maar ook de lokale bevolking zal uw optimale kennis van de Spaanse taal waarderen. En dat dankzij de professionele docenten van EBC. Spaans leren nabij Breda is voor iedereen weggelegd.

Diverse mogelijkheden om Spaans te leren

Er zijn diverse manieren om Spaans te leren nabij Breda. Allereerst is er de mogelijkheid om op het taleninstituut in Bergen op Zoom, nabij Breda, de Spaanse taal onder de knie te krijgen. Daarbij wordt het onderverdeeld in diverse lesopties. Zo is er de opstaptaalcursus. In een aantal uren, variërend tussen de 16 en 32 uur, leert u de Spaanse taal in een aantal weken. Het tempo bepaalt u hierbij zelf en het tijdsbestek hiervoor ligt tussen de 2 en 10 weken. Deze manier van Spaans leren is trouwens ook ideaal als opfriscursus. Ook behoort een spoedcursus of semi-spoedcursus Spaans tot de mogelijkheden. Liever privéles waarbij u binnen 5 dagen op een intensieve manier de taal machtig wordt? Bij EBC kan het allemaal.

Spaans leren schrijven

Spaans wordt in diverse landen vaker gebruikt als u misschien denkt. Dat geldt ook voor de zakelijke markt. Dan is het handig dat u ook de Spaanse grammatica beheerst zodat bepaalde documenten en aktes geen geheimen meer voor u hebben. Bij EBC kunt u daarom ook schrijfvaardigheid Spaans leren of een zakelijk/technische cursus. Zelfs een Spaanse cursus geven bij u op kantoor aan meerdere medewerkers of een online training Spaans volgen is bij EBC Taleninstituut geen probleem. Informeer gerust naar alle mogelijkheden om de Spaanse taal te leren in Breda en omliggende regio’s. 

Terug naar De Spaanse taal leren? Het kan met een cursus in Breda
Coach