Privé / Persoonlijke coaching

Privé / persoonlijke coaching is voor mensen die hun persoonlijke ontwikkeling willen verbeteren onder begeleiding van een coach. Jouw persoonlijke groei staat binnen dit traject centraal. Samen met de coach geven verschillende gesprekken vorm aan je traject en wordt er zo gestreefd naar het verbeteren van innerlijke obstakels. Lastige situaties worden tot de kern aangepakt waardoor jij later, ook zonder begeleiding van een coach, in staat bent om problemen aan te pakken en verder aan jezelf te werken. Door concrete doelen te stellen worden er stappen richting de juiste en gewenste situatie gezet. Een positieve verandering in je leven!

Persoonlijk plan van aanpak

Iedere privé / persoonlijke coach gaat te werk aan de hand van de persoon die hij voor zich heeft. Iedere persoon is anders en zo heeft ook iedere persoon een andere aanpak nodig. Zo ben je ervan verzekerd dat het traject dat jij doorloopt is afgestemd op jouw situatie. Zo is het mogelijk te werken aan stress, je communicatieve vaardigheden te verbeteren of kan een coach je helpen bij het verkrijgen van meer zelfvertrouwen. Persoonlijke coaching sluit zich bij jou aan.

Ga samen op zoek naar de oorzaak van jouw spanning, stress of misschien zelfs blokkades die jou belemmeren in je leven. Hervind de balans in je leven!

Doelen van persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching kan voor verschillende motieven worden ingeschakeld, waarbij je tijdens het traject werkt aan ontwikkelingsdoelstellingen. Op deze manier krijg je ruimte om te werken aan:

  • het vergroten van je zelfinzicht
  • de balans tussen werk en privé
  • je competenties en vaardigheden
  • jouw plaats in het leven
  • je omgang met lastige situaties

Ook voor het aanpakken van onzekerheid is coaching een goede aanpak. Met een cursus of training ga je zeker zelfverzekerder worden maar het beste resultaat krijg je toch met persoonlijke coaching die 1-op-1 jou situatie bekijkt en je in de juiste richting stuurt.

Het proces voor verandering

Coaching zal altijd beginnen met een intakegesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek zal er kennis worden gemaakt met de coach en is er ruimte om de dieperliggende redenen voor coaching bespreekbaar te maken. Aan de hand hiervan zal er gekene worden naar een bijpassend coachingstraject die aansluit bij de eigen wensen en behoeften. Tijdens meerdere sessies en gesprekken zal er gewerkt worden om de voorgelegde doelstellingen te bereiken.

Maak jouw eigen persoonlijke groei mogelijk met een privé / persoonlijke coach.

Coach