Onze TIP: Een site om in de gaten te houden CoachCircle.nl

Coach Circle is een bedrijf om in de gaten te houden, voor zowel coaches als mensen die op zoek zijn naar een coach. Coach Circle is het snelst groeiende online coaching netwerk. Als coach kun je je aanmelden op de site. Door je als coach aan te melden op de site, vergroot je je bereik en heb je meer naamsbekendheid. Als coachee helpt Coach Circle jou om eenvoudig een betrouwbare coach die te vinden die jou echt verder kan helpen.  Bij Coach Circle snijdt het mes aan twee kanten dus!

Coach Circle: zoek eenvoudig een therapeut of coach bij jou in de buurt!

De afgelopen jaren is er een enorme groei aan coaches en therapeuten. Het is geen beschermd beroep en daarom is er sprake van wildgroei. Er zijn ontzettend veel coaches, maar hoe vind je de juiste coach voor jou? En bovendien hoe vind je een coach die de juiste achtergrond en kwalificaties bezit om jou verder te helpen?

Bezoek hier de site

Coach Circle is mede opgericht om het kaf van het koren te scheiden. Ze bieden een platform waar coaches zich kunnen aanmelden. Op deze manier ontstaat er een overzicht van gekwalificeerde coaches, verzameld op één plek. Via de zoekfunctie kun je als coachee je wensen en eisen specifieker uitfilteren. Je kunt kiezen wat voor een soort coaching je zoekt, in welke plaats je zoekt en of je een particuliere of zakelijke coach zoekt. Coach Circle is er om jouw zoektocht naar de perfecte coach eenvoudiger te maken!

Niet alleen een netwerk maar ook een informatief platform

Naast dat Coach Circle een netwerk biedt voor coaches en coachees, willen ze ook graag inspiratie bieden. Regelmatig verschijnen er inspirerende blogs die jou misschien al een steuntje in de rug kunnen geven of je dusdanig inspireren dat je weer een klein stapje vooruit kunt zetten. Daarnaast vind je op de site ook uitleg over begrippen die veelvoorkomend zijn in de psychologie en worden specifieke coaches, therapieën of cursussen/trainingen uitgelicht.

Coach Circle: het fundament voor groei

Als mensen zijn we allemaal sociale wezen en streven we naar geluk, gezondheid, groei en liefde.  Als dit niet lukt, als je het gevoel hebt vast te lopen of je kunt niet langer vooruit, dan kun je een coach inschakelen. Met coaching werk je aan je persoonlijke ontwikkeling; zelfbewustzijn, vaardigheden en zingeving. Dan komt er ruimte vrij om je wensen en doelen te bereiken en vorm te geven. Coach Circle maakt een professioneel coachingstraject toegankelijk, laagdrempelig en overzichtelijk. Met zicht op kwaliteit. Hierdoor kun jij zelf de regie nemen bij het maken van de keuze om de coach te vinden die bij jou past. Met het Coach Circle platform hebben ze de missie om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven, diep van binnenuit.

Plan een gesprek wanneer het jou uitkomt

Je kunt de founders van Coach Cirle – Marieke & Helmie – spreken op het moment dat het jou uitkomt, door een belafspraak te maken. Hiermee kom je meteen uit bij degene die je moet spreken en loop je elkaar niet mis. Nog een reden waarom wij Coach Circle onder je aandacht brengen.

 

Coach