Online informatie over coaching en coachingsvormen

Coaching is een opkomend begrip en wordt steeds meer toegepast in deze tijd. Naast het hebben van een baan en het onderhouden van relaties zijn we ook steeds bewuster bezig met het leven. Hoe we in het leven staan, welke doelen we voor onszelf willen stellen en hoe onze innerlijke rust een plaats kan nemen in deze drukke tijden. Steeds meer mensen vinden dan ook hun weg naar een professionele coach die hun helpt in het privé leven of op werk.

Informatie over coaching

Op coachingnet.nl vind je alle informatie die jij nodig hebt. Binnen het gemak van een website lees jij meer over coaching en verschillende soorten coaching. Zo kom je meer te weten over het coachingstraject en kan je voor jezelf bepalen of coaching geschikt is voor jou. Daarbij vind je in het rechter boven menu een selectie aan populaire coachingsvormen. De coachingsvormen worden hier verder uitgelicht waardoor je na het lezen precies weet wat ze inhouden.

Voor de coach in opleiding

Op de website zijn verschillende handige informatiebronnen te vinden die jij als beginnende coach kunt gebruiken. Zo worden diverse opleidingen en cursussen uitgelicht en krijg je een lijst vol belangrijke literatuur die jij tijdens je opleiding of studie kunt gebruiken. Ook vind je hier een overzicht van beroepsverenigingen waar jij je als coach bij aan kunt aansluiten. Coachingnet helpt jou op weg met je loopbaan binnen de coaching branche!


 

Coach