Overzicht website pagina's

Lijst van samenwerkingen & gerelateerde domeinen.

Webzorg : informatieve website met vergelijkingsfunctie voor de zorgverzekering. Op webzorg.nl vindt u ook informatie over vergoedingen ; wat wel en niet valt onder welke verzekering.

Informatieve website over hoe je lekkerder in je vel komt te zitten. Waardevolle nuttige informatie in de vorm van korte krachtige artikelen. Toepasselijke domeinnaam ook : Lekker-in-je-vel.nl

Handig overzicht : Coach Plazagids

Iedereen maakt zich wel eens zorgen over zaken uit het dagelijks leven. Wie zich voor een langere periode druk maakt over zaken zoals geld of gezondheid, kan last hebben van een gegeneraliseerde angststoornis zoals faalangst. Vaak heeft dit te maken met zelfvertrouwen en onverwerkte emoties uit het verleden. Op de website "Zonder Faalangst gids" lees je er meer over.

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dit bereik je de door de juiste balans en toepassing van de juist gewoontes binnen lichaamsbeweging, de juiste voeding en de juiste mindset. De website lijf, sport en middelen staat volledig in het teken van het juiste uitoefen van deze pijlers naar een gezonder leven.  

Eindelijk eens positief corona nieuws.  

businessissues.nl - omschrijvingen van mogelijke problemen en bijbehorende oplossingen waar bedrijven en organisaties tegenaan kunnen lopen. Of bekijk de website ondernemen360 vol essentiele tips voor ondernemers.

humancommitment.nl - informatieve website gericht op het motiveren van teamleden individueel maar ook in groepsverband. Procesverbetering en optimalisatie via HKinterim daarnaast; een mindset coach kan je juist als individu helpen om meer in je kracht te komen staan.

Weblessen.nl - website die erop is gericht om leken t.a.v. webontwikkeling in zoverre inzicht te geven in de werking en opbouw van dergelijke applicaties om hier gegronde beslissingen in te kunnen nemen. Of eerder ict coaching of begeleiding nodig? Raadpleeg dan Tims ict.

Coaching voor toetreden tot Amazon FBA nodig? Raadpleeg deze Amazon expert / coach van NextLevel B.V. dan eens.

begrijpbaarjuridischadvies.nl - website met simpel doch uitermate effectief stappenplan wat mensen, gewikkeld in juridische situaties echt verder kan helpen of overweeg mediation voor bedrijfsleven.

Kennisring - hét informatieplatform voor consumenten.

Identiteit & kwaliteit platform voor docenten over kwaliteit van lesgeven en scholing.

Digibordhulp.nl - Alles over digibords en smartboards als hulp voor docenten en coaches.

Coaching voor- en door ondernemers : Advisor-coach.nl

 

Coach